Cookie

1. Evästeiden hallinta

1.1 Periaatteet

Kun vierailet sivustolla, tietokoneellesi saatetaan asentaa “eväste”. Eväste on tiedosto, joka tallentaa tietoja sivuston selailustasi tältä tietokoneelta (esimerkiksi vierailemistasi sivustoista, selailun päivämääristä ja ajoista, avatuista linkeistä) ja helpottaa vierailujasi sivustolla nopeuttamalla tunnistautumistasi kohdesivustolla.

Muuttamalla selaimesi asetuksia voit milloin tahansa poistaa koneellesi asennetut evästeet ja estää uusien evästeiden asentamisen. Voit muuttaa asetuksia myös siten, että saat aina ilmoituksen ennen uusien evästeiden asentamista. Katso selaimesi ohjeista lisää tietoja, kuinka ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kyseiset toiminnot ja erityisesti selaimen “evästeiden tyypit, evästeet, tilastot ja asetukset”. 

Sivustolla käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.

Huomaathan, että et välttämättä pysty hyödyntämään kaikkia palveluita, jos poistat evästeen tai estät evästeiden asentamisen koneellesi.

 

1.2 Evästeiden tyypit, evästeet, tilastot ja asetukset

Sivuston selailun aikana palvelimellesi/tietokoneellesi asennettavat evästeet ovat evästeitä, jotka pyrkivät ainoastaan mahdollistamaan tai helpottamaan sähköistä kommunikointia tai ovat välttämättömiä tarvitsemiesi palveluiden toimittamiseen (kieliasetuksiin ja tunnistautumiseen liittyvät evästeet). Kyse voi olla myös tilastoevästeitä tai muista evästeitä, joita käytetään alla olevien ehtojen mukaisesti.

Kun evästeet edellyttävät etukäteistä hyväksyntääsi niiden asentamiseen, suostumus pyydetään etusivulla näytettävän palkin kautta. Jos jatkat selailua sivustolla, olet hyväksynyt evästeiden käytön.

1.2.1 Mitä evästeitä asennetaan?

Rekisterinpitäjän evästeet

Eväste

Kuvaus

Kuinka estät evästeen käytön?

Säilytysaika

Site (has_js)

Sisältää tietoa selausistunnosta ja sallii vierailijan kirjautumisen verkkosivulle.  

 

Poistetaan, kun selain suljetaan.

Site (cookie_agreed)

Muistaa vierailijan evästeitä koskevan valinnan.

 

13 kuukautta

 

Kolmannen osapuolen evästeet

 

Evästeen tarjoaja

Kuvaus

Kuinka estät evästeen käytön?

Säilytysaika

Score Card Research Beacon

Mahdollistaa kävijämäärien seuraamisen.

http://www.scorecardresearch.com/OptOutTag.aspx

2 vuotta

ShareThis

Sallii jakamisen useilla eri sosiaalisilla foorumeilla.

http://www.sharethis.com/privacy

Klikkaa “opt out” -painiketta markkinointievästeille.

__unam (9 kuukautta)
__stdlxmap (7 päivää)
__stgmap (7 päivää)
__stid (24 tuntia)
__uset (24 tuntia)
STPC (24 tuntia)

METRIXLAB

Sallii ja tallentaa sivustoa koskevan tyytyväisyyslomakkeen avaamisen.

Evästeen käytön estämiseksi ota yhteyttä [email protected]

7 kuukautta

FASTFONT

Mahdollistaa näytön suorituskyvyn.

 

Poistetaan, kun selain suljetaan.

TWITTER

Tallentaa käyttäjätunnuksen Twitterissä tapahtuvaa jakamista varten.

Mene käyttäjäprofiilisi Security Settings- kohtaan ja poista rasti ruudusta, joka on promoted content- kohdan alla.

18 kuukautta

FACEBOOK

Tallentaa käyttäjätunnuksen Facebookissa tapahtuvaa jakamista varten.

https://www.datalogix.com/privacy/

Selaa sivua alas kohtaan, jonka otsikko on “Choice”. Klikkaa viimeistä “click here” – linkkiä kappaleessa ja täytä tietosi.

2 vuotta

 

Tilastoevästeet

 

Evästeen tarjoaja

Kuvaus

Kuinka estät evästeen käytön?

Säilytysaika

AT INTERNET

idrxvr
tmst

tmst (7 mois)

Mahdollistaa kävijämäärien seuraamisen ja sen seuraamisen, että kuinka usein kävijät käyvät sivulla.

http://www.xiti.com/en/optout.aspx

13 kuukautta

 

Tilastoevästeet mahdollistavat käyntien määrän, sivujen katselukertojen ja kävijöiden aktiivisuuden mittaamisen mukaan lukien sen määrittämisen, kuinka usein kävijät palaavat sivustolle. Tässä tapauksessa tilastotyökalu luo evästeen yksilöllisellä tunnisteella, jonka Xiti.com säilyttää enintään 13 kuukauden ajan.

IP osoitteesi yhdistetään sen määrittämiseksi, mistä otat yhteyden. Tieto muutetaan anonyymiksi heti sivustolla vierailusi jälkeen, mikä estää sinun tunnistamisen fyysisenä henkilönä. Palveluntarjoaja AT Internet kerää ensin tilastotiedot koskien sivuston liikennettä ja palauttaa ne sitten rekisterinpitäjälle kootulla ja anonyymilla tavalla sellaisen verkkokäyttöliittymän kautta, johon ainoastaan rekisterinpitäjällä on pääsy. 

Tällaisia tietoja ei siirretä kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin. Voit milloin tahansa estää kyseiset evästeet käyttämällä edellä kuvattua menettelyä osoitteessa http://www.xiti.com/en/optout.aspx.

 

1.2.2. Kuinka voit poistaa, estää evästeiden käytön koneellasi tai saada ilmoituksen uusien evästeiden asentamisesta?

Kuinka voit poistaa jo tietokoneellesi asennetut evästeet?

  • Mene työasemallesi
  • Valitse C:\ “Windows file”
  • Avaa “temporary internet Files” tiedosto
  • Valitse kaikki tiedostot (CTL A)
  • Valitse vaihtoehto “delete”

 

Kuinka voit estää evästeiden käytön koneellasi tai saada tiedon kaikkien evästetiedostojen asentamisesta?

  • Käyttäessäsi selailuun Internet Explorer 5 - selainta (Microsoft): valitse “Tools”, “Internet Options”, “Security”, “Customize the level” valikossa. Tämän jälkeen valitse “authorize cookies on your computer”. Valitse “ask for” saadaksesi ilmoituksen tai estä kaikkien evästeiden käyttö.

  • Käyttäessäsi selailuun Internet Explorer 6, 7 tai 8- selaimia (Microsoft): Valitse “Tools”, “Internet Options”, “Confidentiality”. Valitse sitten taso, jota haluat käyttää.

  • Käyttäessäsi selailuun Firefoxia: Valitse “Tools”, “Options”. Poista valinta “Accept cookies” kohdassa “Privacy”.

  • Käyttäessäsi selailuun Google Chromea: Valitse “Customize and Control Google Chrome”. Valitse “Settings”. Valitse kohdassa “Confidentiality” kohta “Content Settings”, ja rastita kohta “Block cookies and data from third parties websites”.

Oheiset ohjeet ovat suuntaa antavat. Katso selaimesi ohjeista lisää tietoja, kuinka ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä evästeet.

Jos käytät sivustoa eri päätelaitteilla (esimerkiksi tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla), sinun pitää määritellä haluamasi evästeasetukset jokaisen käyttämäsi laitteen selaimessa erikseen.

2. Sinun oikeutesi

 

Sinulla on oikeus saada pääsy, tiedustella, muokata, oikaista ja poistaa henkilötietojasi. Voit saada nähtäväksesi henkilötietosi.  Voit myös vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja luovuttamista. Yhtiö varaa oikeuden torjua kaikki sellaiset pyynnöt, jotka se katsoo asiattomiksi.  Voimassa olevan sovellettavan lain perusteella sinuun ei voida kohdistaa suoramarkkinointia sähköpostitse, faksin tai automatisoitujen soittojärjestelmien kautta ilman ennakollista muodollista suostumustasi. Suomen henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus kieltää yhtiötä käsittelemästä itseäsi koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

-Jos haluat käyttää näitä oikeuksiasi tai haluat saada muita tietoja, lähetä pyyntö sähköpostilla “to be inserted” tai postitse osoitteesen:

ATK osasto

Email: 

Osoite: Aldersrogade 6C 4. kerros, 2100 Kööpenhamina, Tanska

 

---

English version:

Management of cookies

1.1 Principles

When you visit the Website, a “cookie” may be installed in your computer. A cookie is a file that records information concerning your browsing of the Website from that computer (e.g., visited pages, date and time of browsing, viewed links) and will facilitate your visits by making it easier and faster for you to identify yourself to access your target pages.

You can delete cookies installed on your computer at any time and prevent new cookies being saved and receive notification before installation of a new cookie by configuring your browser software. Please refer to the help section of your browser software for more information on how to activate and deactivate these functions and refer to the browser’s “types of cookies, cookies, statistics, settings”.

The website uses cookies by third parties.

Please note that you may not benefit from some of the services if you uninstall a cookie or prevent cookies from being installed on your machine.

1.2 Types of cookies, cookies and statistics and settings

Cookies installed on your server/computer when you surf on the website are cookies which exclusively aim at enabling or facilitating communication through electronic mean or which are strictly necessary for the provision of services you require (Languages cookies, identify cookies…) or statistics cookies or other cookies under the following conditions.

When cookies require your prior consent to the installation, you are asked through the banner displayed on the front page, given that the pursuit of the navigation on the website means your acceptation.

1.2.1 Which cookies are installed?

Data Controller cookies

 

Cookie

Description

How to OPTOUT

Persistence

Site (has_js)

Contains information about the browser session and allows visitors to log into the website

 

Removed when the browser is closed

Site (cookie agreed)

Remembers a visitor's choice regarding cookies

 

 13 months

 

Third parties cookies

 

 

Cookie editor

Description

How to OPTOUT

Persistence         

Score Card Research Beacon

Allows Share this to see how many visitors come to the site

http://www.scorecardresearch.com/OptOutTag.aspx

2 years

ShareThis

Allows sharing on Miscellaneous Social platforms

 http://www.sharethis.com/privacy
 
click on the “Opt Out” button for advertising cookies

__unam (9 months)
__stdlxmap (7 days)
__stgmap (7 days)
__stid (24hours)
__uset (24hours)
STPC (24hours)

METRIXLAB

Allows  and records the opening of the satisfaction form about the site

 To opt-out
please contact [email protected]

7 months

FASTFONT

Allows display performance

 

Removed when the browser is closed

TWITTER

Records ID’s for sharing on twitter

 Through your profile, go to your Security Settings page and uncheck the box under the promoted content section.

18 months

FACEBOOK

Records ID’s for sharing on facebook

 https://www.datalogix.com/privacy/

scroll down to the "Choice" heading, click the last "click here" link in the paragraph, and fill in your information.

2 years

 

Statistics cookies

 

Cookie editor

Description

How to OPTOUT

Persistence

AT INTERNET

idrxvr
tmst

tmst (7 mois)

Allows  to see how many visitors come to the site and how often

http://www.xiti.com/en/optout.aspx

13 months

 

Statistics Cookies enable to measure the number of visits, the number of pages views, in addition to the activity of visitors on the website including their return rate. In that case, a statistical tool creates a cookie with a unique identifier, which the AT internet solution Xiti will store for a maximum of13 months].

Your IP address is also connected in order to determine from where you are connected. It is immediately rendered anonymous after your navigation on the website, which prevents your identification as a physical person. The statistic data concerning the site traffic are first collected by the service provider AT Internet and then returned to the data controller through an aggregated and anonymous way with a web interface to which only the data controller can access.

Such data will not be transferred to third parties nor used for another purpose. At any time, you can block those cookies by using the “opt out” proceeding above http://www.xiti.com/en/optout.aspx.

 

1.2.2. How can you delete, block the installation of the new cookies or be informed about the installation of new cookies?

How can you delete cookies file already installed on your computer?

  • Go on your workstation
  • Select in C:\ the “Windows file”
  • Open the “temporary internet Files” file
  • Select all the files (CTL A)
  • Choose the option “delete”

How can you refuse or can you be informed of setup of all the cookies files?

  • Surfing with Internet Explorer 5 (Microsoft): choose “Tools”, “Internet Options”, “Security”, “Customize the level”, in the rolling menu, click on, “authorize cookies on your computer”, choose “ask for”, to be informed or deactivate so as to refuse all the cookies
  • Surfing with Internet Explorer 6, 7 or 8 (Microsoft): Click on “Tools”, “Internet Options”, “Confidentiality”, then the level you want to apply.
  • Surfing with Firefox: Click on “Tools”, “Options”. In “Privacy” uncheck “Accept cookies”.
  • Surfing with Google Chrome: Click on “Customize and Control Google Chrome”, click on “Settings”. In “Confidentiality”, click “Content Settings”, and  tick “Block cookies and data from third parties websites.
  • The instructions given are high-level in nature. Please refer to the help section of your browser software for more information on how to activate and deactivate cookies.

If you use the website from different machines (for example computer, smartphone, tablets) you must define settings related to cookies separately for the browsers used in each of your machines.

2. Your rights

You have a right to access, query, modify, rectify or delete your personal data. You can obtain disclosure of your personal data. You can also object to the processing and circulation of your personal data. The Company reserves the right to reject any request it deems inappropriate. In accordance with applicable law in force, you have a right of formal prior consent to sales canvassing via e-mail, fax or automatic caller. According to the Finnish Personal Data Act you have the right to prohibit the Company to process your personal data for purposes of direct advertising, distance selling, other direct marketing, market research or opinion polls.

If you wish to exercise these rights or obtain other information, please send your request by e-mail to “to be inserted” or by post to the following address:

 

IT Department

Email: 

Address: Aldersrogade 6C 4 floor, 2100 Copenhagen, Denmark

X

Jatkamalla tämän nettisivuston selaamista hyväksyt evästeiden tai muiden tilastollisten seurantajärjestelmien käytön sivuston käytettävyyden optimoimiseksi. Lisää tietoa ja seuranta-asetukset.

By continuing browsing this website, you accept the use of cookies or other tracers for statistics of visits to optimize the functionality of the site. For more information and for tracers settings.